Vedanta

Centrum voor bewustzijnsontwikkeling

Workshop Intuïtief Schilderen


Intuïtie betekent letterlijk 'inzicht zonder nadenken'. Je kunt intuïtie niet pakken, omdat het onstoffelijk is. Je kunt het wel voelen, waarnemen en "weten". Dit doe je met je lichaam, deze is een klankbord voor energieën. Gevoelens, gedachten, emoties en sferen zijn energieën. Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. Het schilderen is een manier om het onstoffelijke tastbaar te maken en dit is een proces. Het eindresultaat is niet je doel, maar het proces daar naar toe is belangrijker, omdat je hierdoor inzichten kunt verwerven, tot andere keuzes komt of je ervaart meer liefde voor jezelf.

Het schilderij 'vertelt' dan ook iets over jouw innerlijke proces.


Werkwijze:

Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en we maken eerst kennis met elkaar. Daarna volgt een introductie over de workshop, gevolgd door een korte meditatie. Daarna ben je klaar om te beginnen met schilderen. Tijdens het schilderen doe je nooit zomaar iets. Het proces vertelt je iets. Je wordt hierbij begeleidt en tussendoor is er ruimte om vragen te stellen. Er is gelegenheid om een korte 'energielezing' over het schilderij te ontvangen.

Renate:

"Intuïtief schilderen is een cadeautje voor jezelf, doordat je aandacht besteedt aan wat er in jou leeft. Door er vorm aan te geven krijgt het bestaansrecht.


Voor wie?

Het is niet nodig om ervaring te hebben met schilderen of dat je de technieken beheerst. Iedereen kan intuïtief schilderen.


Materiaal:

Al het materiaal is aanwezig. Wil je niet dat je kleding vies wordt, neem dan zelf een schort mee.


Data en tijd:


Locatie: 


Bijdrage:

€55,00 per persoon.

Inclusief lunch, begeleiding, materiaal, koffie/thee, water en iets lekkers.


Corona regels:

*De basismaatregelen worden gehandhaafd. 

E-mailen
Bellen