Renate Voetstra

Intuïtief begeleider 

Individuele begeleiding

In de individuele begeleiding geeft Renate Voetstra aan cliënten een persoonlijke begeleiding en coaching in ontwikkelingsprocessen en het integreren van ervaringen.


Je kunt gevoelens, emoties, gedachten, ideeën, intuïtie, waarnemingen, de psyche van de mens, intenties, het telepathische in de mens niet letterlijk aanraken of pakken, maar dit neemt niet weg dat het er dan niet is. Je noemt dit het vierdimensionale. Het is er wel, maar je kunt het niet letterlijk zien, maar wel vertalen. Hier gebruik je jouw lichaam bij. Dit is een klankbord voor energieën. Het lichaam is stoffelijk en driedimensionaal.

Het vierdimensionale heeft invloed op het driedimensionale. Kies jij ervoor om het idee wat je hebt uit te voeren of blijft het bij een idee? Kies jij een intentie vanuit je hart of vanuit een oude pijn? Reageer je op een sfeer in een ruimte alsof het van ‘jou’ is of ben je je bewust dat het om iets anders gaat? Verbind jij je met alle gedachten die voorbijkomen in je hoofd alsof het van jou is of kun je deze voorbij laten gaan?
Hoe je met het vierdimensionale omgaat is bepalend hoe het zijn uitwerking krijgt in het driedimensionale.


Renate: ‘Als je keuzes maakt geeft dit richting aan je leven. Als je kiest omdat je aardig gevonden wil worden of het voor de ander doet, kun je behoorlijk met jezelf in de knoop raken.’


De begeleiding geeft inzicht in jezelf en je handelen, in de problematiek die speelt, waardoor er ruimte ontstaat om een verandering teweeg te brengen in je leven wanneer dit wenselijk is.


Werkvormen

Renate heeft het vermogen om ruimte te creëren, waardoor oude patronen en/of overtuigingen inzichtelijk worden die niet meer werkzaam voor je zijn. Door dit inzicht ontstaat ruimte om opnieuw keuzes te kunnen maken hoe je met het desbetreffende thema/onderwerp om wilt gaan vanuit liefde voor jezelf.
Er wordt gebruik gemaakt van persoonlijke gesprekken en coaching, chakra en aura healing, het onderzoeken van bewuste en onbewuste aangenomen waarheden, regressie, kijken met innerlijke ogen, energielezing, voel- en/of aandachtsoefeningen, meditatie.
Renate gebruikt haar heldere vermogens waardoor ze vrij snel de essentie naar voren kan halen.

 

Energielezing

Een energielezing is een praktische manier om antwoorden te ontvangen en helderheid over een bepaalde situatie te verkrijgen. Het is geschikt voor mensen die vragen hebben over een bepaald onderwerp en het gevoel hebben hierin 'vast' te zitten. Bij een energielezing wordt de informatie vanuit het 'onbewuste' naar het 'bewuste' gehaald en deze inzichten geven ruimte om datgene te veranderen wat je graag wilt veranderen.

Het energetisch reinigen van een ruimte behoort ook tot de mogelijkheden.


Deze vorm van begeleiding kan geschikt zijn voor mensen die

 >behoefte hebben aan coaching of supervisie

>hun traumatische ervaring willen verwerken
>in een rouwverwerking zitten
>relatieproblemen hebben, thuis en/of in werksituaties
>op een keerpunt staan in hun leven bij ingrijpende veranderingen
>lichamelijke en/of geestelijke klachten hebben
>problemen met hun kinderen ervaren
>beroepsmatig gecoacht willen worden binnen een bedrijf


Werkwijze 

Je kunt (telefonisch) een afspraak maken voor een oriënterend gesprek waarin je kennis maakt met Renate en haar werkwijze en zij kennis maakt met jou.
Tijdens dit gesprek wordt inzichtelijk welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. Dit kan zijn een cyclus van 3 tot 5 sessies met korte tussentijd (14 dagen) of een begeleiding met langere tussentijd, dit is afhankelijk van wat de cliënt nodig heeft en wordt in overleg bepaald.


Bijdrage:

>Oriënterend gesprek ±1 uur €33,00

>Sessie ±1,5 uur €84,00

>Energielezing ±2 uur €107,00

>Jonge mensen tot 12 jaar per sessie ±1 uur €30,00

>Jonge mensen tot 18 jaar per sessie ±1,5 uur €55,00

>Heb je een training/opleiding gevolgd bij vedanta per sessie ±1,5 uur €66,00 

E-mailen
Bellen