Vedanta

Centrum voor bewustzijnsontwikkeling

Individuele begeleiding

Renate geeft individuele begeleiding en coaching aan mensen bij groei- en ontwikkeling processen.


Werkvormen

Renate heeft het vermogen om ruimte te creëren, waardoor oude patronen en/of overtuigingen inzichtelijk worden die niet meer werkzaam voor je zijn. Er ontstaat ruimte voor transformatie.


Renate: 

'Herken je dat bepaalde patronen of oude pijn in je leven zich herhalen en jij er geen grip op lijkt te hebben? Dan is het tijd om er leiding over te nemen en je niet langer te laten 'lijden' door een overtuiging of een oude pijn die voorbij is. Hierdoor blijf je 'onbewust' steeds maar reageren, keuzes maken vanuit deze oude informatie. Het is voorbij en jij kunt opnieuw kiezen. Dan kun je keuzes maken vanuit vrijheid die goed voor jou zijn. De ervaring gaat dan niet weg, maar wel de lading die erop zit. Het geeft je ruimte.'


Er wordt gebruik gemaakt van persoonlijke gesprekken, coaching, supervisie, relatie begeleiding, energielezingen, chakra en aura healing, het onderzoeken van bewuste en onbewuste aangenomen waarheden, regressie, kijken met innerlijke ogen, voel- en aandachtsoefeningen en meditatie.


Energielezing

Een energielezing is een praktische manier om antwoorden te ontvangen en helderheid over een bepaalde situatie te verkrijgen. Het is geschikt voor mensen die vragen hebben over een bepaald onderwerp en het gevoel hebben hierin 'vast' te zitten. Bij een energielezing wordt de informatie vanuit het 'onbewuste' naar het 'bewuste' gehaald en deze inzichten geven ruimte om datgene te veranderen wat je graag wilt veranderen.


Deze vorm van begeleiding kan geschikt zijn voor mensen die:

  • problemen hebben in relaties, thuis of werk
  • behoefte hebben aan coaching of supervisie
  • gesteund willen worden bij hun groei- en ontwikkelingsproces
  • in een rouwverwerking zitten
  • traumatische ervaringen hebben
  • lichamelijke en/of geestelijke klachten hebben
  • op een keerpunt staan in hun leven bij ingrijpende veranderingen
  • problemen hebben met kinderen
  • begeleidt willen worden bij het schrijven van een boek


Werkwijze

Je kunt een afspraak maken voor een intakegesprek. In dit gesprek maak je kennis met Renate en haar werkwijze en zij met jou.

Tijdens dit gesprek wordt inzichtelijk welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. Dit kan zijn een cyclus van 3 tot 5 sessies met korte tussentijd (14 dagen) of een begeleiding met langere tussentijd, dit is afhankelijk van wat jij nodig hebt.


De locatie waar de individuele begeleiding plaats vindt is:

*LOC+ Hardenberg

Zorg en Welzijn Plein

Parkweg 1a7

7772 XP Hardenberg


*Multifunctioneel Centrum De Enk

De Enkstraat 67

8012 VA Zwolle


Bijdrage:

Oriënterend- intakegesprek (±1 uur) €33,00

Individuele sessie (±1,5 uur) €84,00

Energielezing (±2 a 2,5 uur) €107,00

Voor jonge mensen - studenten zijn er andere tarieven.


 

E-mailen
Bellen