Vedanta

Bewust Ontwikkelen

Individuele begeleiding

Vedanta houdt zich aan de Nederlandse maatregelen rondom het Corona-virus: 

- Anderhalve meter afstand houden. 

- Handen desinfecteren bij binnenkomst.

- Geen handen schudden of knuffels uitdelen.

- Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog.

- Blijf bij klachten thuis. 


In de individuele begeleiding begeleidt Renate mensen bij groei- en ontwikkeling processen. Ze heeft een grote liefde voor de ontwikkeling van de mens en de aarde.


Werkvormen

Renate heeft het vermogen om ruimte te creëren, waardoor oude patronen en/of overtuigingen inzichtelijk worden die niet meer werkzaam voor je zijn. Er ontstaat ruimte voor transformatie.

Ze werkt vanuit het 'hier en nu' en de basis is 'onvoorwaardelijke liefde'. Je wordt bewust hoe je vanuit liefde keuzes kunt maken die goed voor jou zijn, vanuit jouw verlangen.

Er wordt gebruik gemaakt van persoonlijke gesprekken, coaching, supervisie, relatie begeleiding, energielezingen, chakra en aura healing, het onderzoeken van bewuste en onbewuste aangenomen waarheden, regressie, kijken met innerlijke ogen, voel- en aandachtsoefeningen en meditatie.


Energielezing

Een energielezing is een praktische manier om antwoorden te ontvangen en helderheid over een bepaalde situatie te verkrijgen. Het is geschikt voor mensen die vragen hebben over een bepaald onderwerp en het gevoel hebben hierin 'vast' te zitten. Bij een energielezing wordt de informatie vanuit het 'onbewuste' naar het 'bewuste' gehaald en deze inzichten geven ruimte om datgene te veranderen wat je graag wilt veranderen.


Deze vorm van begeleiding kan geschikt zijn voor mensen die:

  • problemen hebben in relaties. thuis of werk
  • behoefte hebben aan coaching of supervisie
  • gesteund willen worden bij hun groei- en ontwikkelingsproces
  • in een rouwverwerking zitten
  • traumatische ervaringen hebben
  • lichamelijke en/of geestelijke klachten hebben
  • op een keerpunt staan in hun leven bij ingrijpende veranderingen
  • problemen hebben met kinderen
  • begeleidt willen worden bij het schrijven van een boek


Werkwijze

Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek. In dit gesprek maak je kennis met Renate en haar werkwijze en zij met jou.

Tijdens dit gesprek wordt inzichtelijk welke vorm van begeleiding het beste bij jou past. Dit kan zijn een cyclus van 3 tot 5 sessies met korte tussentijd (14 dagen) of een begeleiding met langere tussentijd, dit is afhankelijk van wat jij nodig hebt.


Beeldbellen

Op deze manier is het mogelijk om op afstand begeleiding te ontvangen op een beveiligde manier. Dit gebeurd via Teams van Microsoft en voldoet aan de wettelijke eisen van de AVG.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een computer, smartphone of tablet met een camera.


E-mailen
Bellen