Renate Voetstra

Intuïtief begeleider 

Agenda

 

Workshop Intuïtief Schilderen

Wanneer? Zaterdag 10 december 2022 van 9.30 tot 12.00 uur.

Locatie: Molenplein 7a Hardenberg
Bijdrage: €40,00 inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers
Maximaal 8 deelnemers


Wanneer? Zaterdag 14 januari 2023 van 9.30 tot 12.00 uur.
Locatie: Molenplein 7a Hardenberg
Bijdrage: €40,00 inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers
Maximaal 8 deelnemers


Lezing 'Je bent er niet, maar ik voel je wel'

Wanneer een dierbare gestorven is en je kijkt naar zijn of haar lichaam, dan zie je dat het lichaam een omhulsel was. De ziel is eruit en het lichaam blijft achter op de aarde. Toch kun je het gevoel hebben dat degene er nog is. Misschien uit zich dit in een bepaald gevoel, kippenvel, een liedje op de radio, een veer of een vlinder die voorbij fladdert. Of verzin je het maar? De twijfel kan toeslaan, want het gevoel wat je hebt kun je niet 'pakken'. Het is niet aan te wijzen. Tijdens deze avond vertelt Renate over de stoffelijke en onstoffelijke kant van het sterven en hoe je kunt vertrouwen op datgene wat je voelt. Er is ruimte voor het stellen van vragen.

Wanneer? Woensdag 23 november 19.30 tot 21.30 uur

Locatie: Molenplein 7a Hardenberg

Bijdrage: €12,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Wanneer? Maandag 19 december 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Molenplein 7a Hardenberg
Bijdrage: €12,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers.


Netwerkbijeenkomst BewustVechtdal

Netwerkbijeenkomst voor aangesloten leden van BewustVechtdal en mensen die geïnteresseerd zijn in het lidmaatschap.

Deze avond staat in het teken van elkaar ontmoeten. BewustVechtdal is een groeiend netwerk dat in de kinderschoenen staat en is  op zoek naar nieuwe leden die samen BewustVechtdal op de kaart willen zetten en elkaar willen ondersteunen in hun professionaliteit.

Deze avond kun je kennis maken met het netwerk, vragen stellen, maar ook ideeën inbrengen. Wanneer je je aansluit kun je jouw bedrijf zichtbaarder maken door de activteiten te plaatsen in de agenda, jezelf te presenteren op inspiratieavonden of mee te gaan naar een evenement waar je jouw producten kunt verkopen of je bedrijf kunt presenteren.
Wanneer? 13 december 2022 van 19.30 tot 21.30 uur

Locatie: Molenplein 7a Hardenberg

Geen bijdrage.


Wanneer? 24 januari 2023 van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Molenplein 7a Hardenberg
Bijdrage: €3,50


Moonlight shopping

Wanneer de zon plaats maakt voor de duisternis, Zal het kalkoventerrein in Dedemsvaart omgetoverd zijn tot een fraai marktterrein met tientallen kramen, duizenden lampjes, vuurkorven, kerstbomen, gezellige terrasjes, en een muzikale omlijsting van diverse koren. Uiteraard komt ook de kerstman langs en zal er gedurende de markt diverse (nep) sneeuwbuien plaats vinden.

Vedanta is tijdens deze markt aanwezig bij de kraam van BewustVechtdal en je kunt langs komen voor een kennismaking, energielezing van 15 minuten of koop het boek Koningskind en laat deze signeren.
Wanneer?
16 december 2022 van 16.00 tot 22.00 uur

Locatie: Kalkoventerrein Oude zuidwolderstraat 13 Dedemsvaart


Training Chetana

Bewust zelfmanagement en communicatie

Dit is een 8 daagse training die gegeven wordt in 2 weekenden van 3 dagen en 1 weekend van 2 dagen die gegeven wordt door Renate Voetstra en Hendrika Eekma van Praktijk Uruz.

In het voorjaar van 2023 start een nieuwe training. Data en plaats worden nog bekend gemaakt. Voor meer informatie neem contact op.


Opleiding Intuïtief Begeleiden

Deze opleiding is gericht op de ont-wikkeling en bekrachtiging van je eigen unieke kwaliteiten en begaafdheden. Je wordt je bewust van intenties en hoe energie werkt. Aan het van de opleiding kunnen de deelnemers bewust energie lezen en een zuivere energielezing aan anderen geven.

In het voorjaar van 2023 start de opleiding. Data en plaats worden nog bekend gemaakt. Voor meer informatie neem contact op.

E-mailen
Bellen